Újhagymás töltött tojás
Újhagymás töltött tojás
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 teáskanál
  • tojás - 3 darab
  • só - 1 csipetnyi
  • Globus Majonéz - 1 teáskanál
  • újhagyna - 1 darab

Elkészítés:

  1. A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk. Hosszában kettévágjuk, és a sárgájukat kiemeljük. Egy tojás fehérjét is felaprítjuk..
  2. Az újhagymát a zsenge, zöld szárával együtt nagyon apróra összevágjuk.
  3. A sárgáját és az egy tojás fehérjét villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a majonézt és a tejfölt, végül belekeverjük az újhagymát.
  4. A tölteléket nyomózsákba téve visszatöltjük a tojásokba.