Feltöltve:

Üdítő citrustorta

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

babapiskóta15 dekagramm
Ráma12.5 dekagramm
tejszínes krémsajt60 dekagramm
joghurt30 dekagramm
frissen facsart lime-lé3 evőkanál
színtelen tortazselé1 csomag
cukor7 dekagramm
frissen facsart narancslé5 evőkanál
frissen facsart citromlé5 evőkanál
frissen facsart grépfrútlé5 evőkanál

A díszítéshez

narancs- és lime gerezd1 pár

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A Ramát olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt kapcsos tortaformába. A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze kézi mixerrel. A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe. A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt díszítsük a torta tetejét narancs- és lime-gerezdekkel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre