Uborkás mártogatós
Uborkás mártogatós
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person8 fő

Hozzávalók:

  • apróra vágott petrezselyem - 4 evőkanál
  • tejföl - 2 evőkanál
  • bors - 1 csipetnyi
  • Knorr Kapros Salátaöntet por - 1 csomag
  • cukor - 1 csipetnyi
  • joghurt - 2 evőkanál
  • nagy kígyóuborka - 1 darab

Elkészítés:

  1. Hámozzuk meg az uborkát. Majd vágjuk hosszában félbe és szedjük ki a magokat egy kiskanál segítségével. Majd vágjuk föl apró kockákra.
  2. Ezután keverjük össze a joghurtot a tejföllel, a citromlével, a borssal és a cukorral, valamint a Knorr salátaöntettel.
  3. Tegyük hozzá az uborkát és a petrezselymet. Hűtsük le.Tálaljuk sült húsok mellé hideg mártásként. Grissinihez, csirkeszárnyakhoz mártogatósként.