Uborkás burgonya főzelék virsli virággal a Főételek kategóriában
Elkészítés
1. lépés
A burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és egy evőkanál margarinon megpirítjuk, megszórjuk őrölt piros paprikával
2. lépés
Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát.
3. lépés
Felöntjük vízzel, ételízesítővel fűszerezzük, beletesszük a babérlevelet és készre főzzük.
4. lépés
Egy kevés margarinnal, egy evőkanál liszt hozzáadásával rántást készítünk. Hozzáadjuk az apró lyukú reszelőn lereszelt ecetes uborkát.
5. lépés
A tejfölben simára keverjük a maradék lisztet egy nagyon kevés vízzel és behabarjuk a főzeléket.
A virsliket két oldalról bevagdossuk, virágszirom alakúra formáljuk és pár pillanat alatt étolajon kisütjük.