Tüzes csirkeszárnyak kapros mártogatóssal
Tüzes csirkeszárnyak kapros mártogatóssal
  • timer55 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 6 dl
  • olaj - 2 dl
  • csirkeszárny - 12 darab
  • chilipor - 2 teáskanál
  • Globus Mustár - 2 teáskanál
  • Erős Pista - 2 teáskanál

Elkészítés:

  1. Az olajban elkeverjük a fűszereket, csirkeszárnyakat ebbe bepácoljuk minimum 2 órára.
  2. Elkészítjük a mártogatóst úgy, hogy a tejfölt krémesre keverjük, fűszerezzük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  3. A bepácolt húst pataki tálba tesszük, öntünk alá egy kevés vizet és 170-180 C-on 35 perc alatt ropogósra sütjük.
  4. Amikor megsültek a szárnyak tálaljuk a kapros mártogatóssal.