Túrótorta erdei gyümölcsökkel
  • timer2 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • 8 tojásos piskótalap - 1 darab
  • erdei gyümölcskeverék (fagyasztott) - 40 dekagramm
  • natúr joghurt - 6 dl
  • túró - 15 dekagramm
  • cukor - 15 dekagramm
  • vaníliás cukor - 2 csomag
  • citrom - 2 darab
  • étkezési zselatin - 1.5 csomag

Elkészítés:

  1. Megsütjük a piskótát. Közben a joghurtot a túróval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromok reszelt héjával és levével jó alaposan kikeverjük. A zselatint 1,5 dl vízben kb. 1-2 percig forraljuk. Ha már csak langyos, a joghurtos keverékhez adjuk, majd óvatosan összekeverjük a gyümölcskeverékkel. A piskótát 3 lapra vágjuk és megtöltjük a krémmel. 2-3 órára hűtőbe tesszük.