tojás | 1 darab |
---|---|
só | 1 teáskanál |
Főzőtejszín | 2 dl |
pulykamell | 40 dekagramm |
spagetti | 30 dekagramm |
Globus Mustár tubus | 2 evőkanál |
aprított petrezselyemzöld | 1 csokor |
aprított snidling | 1 csokor |
Knorr Sajtos hústekercsek alap | 1 csomag |
Delikát8 ételízesítő | 2 evőkanál |
sovány túró | 20 dekagramm |
pritamin paprika | 1 darab |
Túrós snidlinges pulykatakercs, tejszínes spagettiágyon a Főételek kategóriában
A pulykamellfilébõl 4 szeletet vágunk, enyhén kiverjük, DELIKÁT8-cal meghintjük.
A túrót mustárral a tojással és a finomra vágott snidlinggel, sóval összedolgozzuk.
A hússzeleteket megtöltjük és szorosan feltekerjük.
Ügyeljünk arra hogy a hajtások mindíg alulra kerüljenek.
A KNORR Sajtos hústekercsek Rafinéria alapot elkeverjük a főzőtejszínnel és 3 dl vízzel majd ráöntjük a húsra. Kb. 35 percig sütjük sütőben. Közben előírás szerint kifőzzük a spagettit.
Ha elkészült a hús, kivesszük a tepsiből és a visszamaradt szószban átforgatjuk a tésztát finomra vágott petrezselyemzölddel.
Tálaláskor a pulykatekercseket ferdén kettévágjuk és a spagettihalomra
tesszük. Hajszálvékonyra vágott piros színű pritaminpaprikával díszíthetjük.