Feltöltve:

Túrós-kakaós pite

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

citrom reszelt héja1 darab
sütőpor1 csapott evőkanál
tojásfehérje4 darab
finomliszt6 dekagramm
búzadara6 dekagramm
csokis pudingpor1 csomag
kristálycukor10 dekagramm
kakaópor2 púpos evőkanál
puha Rama6 dekagramm
tojássárgája4 darab
tejföl2 dl
túró40 dekagramm
rumos meggybefőtt1 marék

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A hozzávalókat a liszt, a tojásfehérje, a sütőpor, a citromhéj, és a meggy kivételével jól összekeverjük, és 1 órára félretesszük pihenni. Egy 30x22 cm-es tepsit kikenünk Ramával, és megszórjuk zsemlemorzsával. Egy óra leteltével felverjük a tojásfehérjét 1 csipetnyi sóval habbá. Belekeverjük óvatosan a lisztet és a habot a masszába, egy lapos evőkanál sütőport, meg a citromhéjat. Ezután a tetejére a rumos meggyet, végül beleöntjük A kimargarinozott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe. Előmelegített sütőben 200 fokon 10 percig, majd 180 fokra levéve, még 30 percig sütjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre