Feltöltve:

Túrókrémes piskótaomlett

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

diabetikus ribizlibefőtt17 dekagramm
folyékony édesítőszer1 pár csepp
citromlé4 evőkanál
félzsíros tehéntúró25 dekagramm
mascarpone25 dekagramm
étkezési keményítő2 dekagramm
finomliszt5 dekagramm
1 csipetnyi
tojássárgája4 darab
édesítőpor (sütéshez alkalmas)42 gramm
tojásfehérje2 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és közben beleszórunk 36 g édesítőport meg csipetnyi sót. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat, majd beleforgatjuk a keményítővel elvegyített lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsibe négy, kb. 12 cm-es kört rajzolunk, és a tészta 2/3 részével kitöltjük. Előmelegített sütőben, 200 fokon 9-10 percig sütjük. A sütőpapírról azonnal leszedjük, és 4 hőálló pohárra borítva hűlni hagyjuk. A maradék masszából ugyanígy további 2 omlettet sütünk. A túróval és a citromlével kikevert mascarponét a folyékony édesítőszerrel ízesítjük. A krémet nagy lyukú, csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és az omlettekbe töltjük. Végül a befőttet a töltelékre kanalazzuk, és a maradék édesítőporral megszórjuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 110"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem