Trópusi gyümölcsleves hidegen
Trópusi gyümölcsleves hidegen
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • tej - 12 dl
  • konzerv ananász - 320 gramm
  • kristálycukor - 10 dekagramm
  • vaníliás cukor - 2 darab
  • pudingpor - 2 darab
  • trópusi gyümölcs konzerv - 490 gramm

Elkészítés:

  1. 2 dl tejben elkeverjük a pudingporokat, a cukrot és a vaníliás cukrot. A többi tejet felforraljuk és ha forr, hozzáöntjük a pudingporral elkevert tejet. Állandó keverés mellett felforraljuk és beleöntjük a trópusi gyümölcsök felét, majd az ananászkonzerv felét.
  2. Ha felforrt, pépesítjük az egészet, majd hozzáadjuk a többi gyümölcsöt és kihűtjük. Hidegen tálaljuk