Tripla fűszeres hagymával sült csirke combok
Tripla fűszeres hagymával sült csirke combok
  • timer70 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 4 darab
  • Knorr Magyaros Fűszervarázs - 2 evőkanál
  • fokhagymagerezd - 7 darab
  • Delikát ételízesítő - 3 evőkanál
  • egész csirkecomb - 80 darab

Elkészítés:

  1. A csirke combok bőrét ha szükséges lehúzzuk, ha nem egész combként szeretnénk sütni, feldaraboljuk. Margarinnal kikent sütőedényben egymás mellé rakjuk a csirke combokat. A három fűszert összekeverjük és alaposan megszórjuk a combokat. Ha szükséges sózzuk.
  2. Aláöntünk kb. 1.5 dl vizet, alufóliával lefedjük, és kb 40 percig sütjük 180 C fokon. Levesszük a fóliát és megszórjuk a felcsíkozott vöröshagymával és a zúzott fokhagymával.
  3. Vissza tesszük a sütőbe úgy 20 percre.