Feltöltve:

Tradícionális lengyel karácsonyi mártás

timer 15
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz50 gramm
citromlé3 evőkanál
liszt2 evőkanál
mazsola40 gramm
hagyma50 gramm
mézeskalács50 gramm
Knorr Tyúkhúsleves-kockából készült leves1 darab
mandulaszeletek40 gramm
száraz vörös bor150 milliliter

Elkészítés

1. lépés

Aprítsuk fel a hagymát és pirítsuk meg a margarinon. Adjuk hozzá a másik serpenyőben megpirított lisztet és alaposan keverjuk össze.

2. lépés

Adjuk hozzá a Knorr húslevest, a mézeskalácsot és forraljuk fel. A mézeskalácsnak teljesen szét kell esnie.

3. lépés

Öntsük bele a bort, ízesítsük cukorral és citromlével.

4. lépés

Tegyük bele a mandulaszeleteket és a mazsolát, forrósítsuk fel és keverjük össze.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem