Feltöltve:

Toszkán csokoládétorta

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

durvára vágott pisztácia

-

csokoládé (vagy más jó minőségű tejcsokoládé)20 dekagramm
liszt10 dekagramm
barnacukor10 dekagramm
vaj vagy sütőmargarin20 dekagramm
rum0.5 dl
tojás6 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A csokoládét felolvasztjuk, aztán hozzákeverjük a vajat vagy sütőmargarint. Robotgép habverőjével beledolgozzuk a csokiba a cukrot, a rumot és a tojásokat. Aztán egy kanállal belekeverjük a lisztet is. A tésztát egy kivajazott vagy kisütőmargarinozott, vagy sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 200 fokon, tűpróbáig sütjük. Amikor megsül, a sok csokoládétól a közepe még lágy. Kihűtve tálaljuk. A legfinomabb tejszínhabbal, vagy fagylalttal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem