Toszkán paradicsomleves
Toszkán paradicsomleves
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • víz - 600 milliliter
  • bazsalikomlevél - 6 darab
  • extra szűz olíva olaj - 2 evőkanál
  • Knorr Toszkán paradicsomleves bazsalikommal - 1 csomag
  • fehér kenyérbél - 100 gramm

Elkészítés:

  1. Forraljuk föl a vizet és keverjük el benne a Knorr Toszkán paradicsomleves tasak tartalmát.
  2. Adjuk hozzá a feldarabolt kenyeret és főzzük 5 percig.
  3. Ha kész, egy botmixerrel keverjük sűrű, egynemű levessé. Ha hígabban szeretnénk a levest, adhatunk egy pici vizet még hozzá. Tálaláskor adjunk hozzá egy-egy evőkanál nagyon jó minőségű extra szűz olíva olajat és díszíthetjük a tetejét friss bazsalikom levelekkel is.