Feltöltve:

Toszkán paradicsomleves kecskesajtos-olíva bogyós szendviccsel

timer 10
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

kecskesajt5 dekagramm
bazsalikom levél darab
parmezán sajt1 evőkanál
Knorr Toszkán paradicsomleves bazsalikommal1 csomag
zöld olívabogyó15 mag
kalács2 szelet

Toszkán paradicsomleves kecskesajtos-olíva bogyós szendviccsel a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A levest készítsük el a tasakon leírtak szerint.

2. lépés

Közben pirítsuk meg a kalács szeleteket. (Ez elhagyható, de az édeskés kalács íze így még különlegesebb.)

3. lépés

Keverjük ki a kecskesajtot egy kis mascarponéval, vagy krémsajttal és a feldarabolt olíva bogyó kb. felével.

4. lépés

Kenjük ezt a kecskesajtos krémet a kalácsokra és szórjuk meg a tetejüket a maradék olíva bogyóval. Tálaljuk a leves mellé. A leves tetejét szórjuk meg egy kis reszelt parmezán sajttal és friss bazsalikom levél csíkokkal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem