konzerv paradicsom | 800 gramm |
konzerv fehér bab | 400 gramm |
spenót | 200 gramm |
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 2 darab |
hagyma | 4 darab |
zellerszár | 2 darab |
fokhagyma gerezd | 2 darab |
víz | 2 liter |
ciabatta | 8 szelet |
kakukkfű | darab |
olíva olaj | darab |
kelkáposzta | 0.5 darab |
Szeleteljük fel a zellerszárat, hagymát, fokhagymát és spenótot.
Csíkozzuk fel a kelkáposzta leveleket.
Forrósítsunk fel olajat egy fazékban. Adjuk hozzá a hagymákat, spenótot és zellert.
Pirítsuk, míg a hagyma és a zeller megpuhul. Adjuk hozzá a paradicsomot, káposztát, leveskockát, kakukkfüvet és vizet.
Hozzuk forrásba, majd adjuk hozzá a leöblített, leszűrt babot.
Pirítsuk meg a ciabatta, vagy bagett szeleteket. Tálaljuk a leveshez.
Hozzászólások