víz | 2 darab |
---|---|
fokhagyma gerezd | 5 darab |
paradicsom | 1 darab |
tojás | 2 darab |
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
joghurt | 1.5 dl |
Konzerv kukorica | 0.5 csomag |
hagyma | 2 darab |
kínai kelkáposzta | 0.5 darab |
szójafasírt | 8 darab |
tortilla lapok | 1 csomag |
Tortilla szójafasírttal a Előételek kategóriában
A Knorr Tyúkhúsleves kockát oldjuk fel vízben és forraljuk fel. A joghurthoz keverjük a zúzott fokhagymát, a fűszereket, egy csipet sót és borsot. Az egészet keverjük össze és tegyük félre, hogy összeérjen.
Adjuk hozzá a szójafasírtokat és fedjük be, 15-20 percre, időnként keverjük össze.
A kínai káposztát, a hagymát és a paradicsomot vágjuk apróra és keverjük össze egy tálban. Adjuk hozzá a kukoricát.
Amikor a fasírtok megpuhultak, vegyük ki a vízből. A nagyobbakat vágjuk félbe vagy negyedekbe, úgy, hogy ne legyenek 5x5 cm-nél nagyobbak. A kis fasírtokat panírozzuk be tojásba és zsemlemorzsába és süssük meg olajon egy serpenyőben.
A tortilla közepére helyezzük az elkészített salátát, ráteszünk 4-5 szójafasírtot és azt befedjük salátával. Az egészet öntsd le a fokhagymás mártással.