darált keksz | 30 dekagramm |
darált dió | 20 dekagramm |
porcukor | 20 dekagramm |
kakaópor | 4 dekagramm |
rum | 5 cl |
kávé | 2 adag |
Rama laktózmentes margarin | 20 dekagramm |
porcukor | 20 dekagramm |
tej | 2 dl |
Liszt | 2 evőkanál |
kerek háztartási keksz | 40 darab |
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk: 30 dkg darált kekszet, 20 dkg darált diót, 20 dkg porcukrot, 4 dkg kakaóport, 0,5 dl rummal és kétszemélyes kávéval. Kicsit behűtjük.
A krémhez a 20 dkg margarint kikeverjük a 20 dkg porcukorral.
A tejet és a lisztet összefőzöm úgy, ahogyan a pudingot.
Utóbbi kettőt összekeverem, ha a "puding" lehűlt.
A lehűlt tésztát a torony formába nyomkodom, megtöltöm a krémmel és kicsúsztatom belőle. (forma kapható háztartási vagy 100 ft-os boltban)
Mindegyik talpára 1-1 háztartási kekszet teszek.
Hozzászólások