Tormás lazacsaláta
Tormás lazacsaláta
  • timer25 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tojás - 2 darab
  • burgonya - 3 darab
  • citrom leve - 1.5 darab
  • snidling - 2 evőkanál
  • lazacfilé - 50 dekagramm
  • Globus Majonéz - 1 darab
  • torma - 2 evőkanál
  • savanyú uborka - 2 darab

Elkészítés:

  1. Sós vízben főzzük meg a halat, kb. 15 perc alatt. Hűtsük le, vágjuk le a bőrét, majd daraboljuk fel.
  2. Vágjuk fel a burgonyát és az uborkát apró kockákra.
  3. Keverjük össze a tormát, a majonézt,a reszelt fokhagymát, a citromlevet és az apróra vágott snidlinget. Szükség esetén ízesítsük, majd óvatosan keverjük össze a saláta többi hozzávalójával.
  4. A salátát díszítsük snidlinggel és tojással.