Torma- mártás (rántással)
Torma- mártás (rántással)
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person5 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 4 dekagramm
  • tejföl - 1 darab
  • liszt - 4 dekagramm
  • Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka - 0.5 darab
  • ecet - 1 teáskanál
  • torma gyökér - 10 dekagramm

Elkészítés:

  1. A tormát reszeljük le. A margarint olvasszuk fel, tegyük hozzá a lisztet felhabzásig pirítsuk.
  2. Öntsük fel Petrezselymes tyúkhúsleves-kockából készült alaplével. A tormát adjuk a mártáshoz, jól forraljuk ki.
  3. Vegyünk ki egy kevéset a mártásból a tejfölhöz, keverjük el majd adjuk a mártáshoz, sózzuk és ízesítsük egy csepp ecettel majd jól forraljuk ki.