Tonhalas szendvicskrém
Tonhalas szendvicskrém
  • timer0 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Flora Gold Vajas Íz - 20 dekagramm
  • tonhal (sós lében) - 140 gramm
  • Globus Nápolyi Ketchup - 2 evőkanál
  • kis csokor snidling - 1 darab

ajánlott kenyér

  • félbarna toast kenyér - darab

Elkészítés:

  1. A Globus Nápolyi ketchupot keverjük ki a szobahőmérsékletű Flora Gold margarinnal, fűszerezzük az apróra vágott snidlinggel.
  2. Óvatosan keverjük hozzá a lecsepegtetett tonhalat.
  3. Fogyasztás előtt 20-25 percig dermesszük a szendvicskrémet hűtőben.
  4. Ajánlott kenyér a tálaláshoz: félbarna toast kenyér