Tonhalas melegszendvics
Tonhalas melegszendvics
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • majoránna - csipetnyi
  • fokhagymagerezd - 1 darab
  • sajt - 10 dekagramm
  • Globus Mustár - 1 teáskanál
  • kenyér - 4 szelet
  • tonhalkonzerv - 1 darab
  • vajkrém - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. A hagymát nagyon apróra vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, a tonhalat lecsepegtetjük.
  2. Egy tálban összekeverjük a hagymát a vajkrémmel, hozzáadjuk a halat, a préselt fokhagymát, a majoránnát és a mustárt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és jól eldolgozzuk.
  3. A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalkrémmel, egy teflon tepsibe tesszük, pár szem olívát rákarikázunk, megszórjuk reszelt sajttal és 10 perc alatt készre sütjük.