liszt | 10 evőkanál |
tojás | 1 darab |
szódabikarbóna | 0.5 evőkanál |
só | 1 kevés |
víz | 1 darab |
löncshús | 1 doboz |
fokhagyma | 1 darab |
étolaj | 1 kevés |
fűszerek | 1 darab |
tojás | 3 darab |
fűszerek | 1 darab |
liszt | 1 darab |
prézli | 1 darab |
A palacsintához a hozzávalókat simára keverjük és kb 10 palacsintát sütünk. A hagymát apróra vágva megdinszteljük az olajban, belevágjuk húst, fűszerezzük, és egy kevés vízzel addig rotyogtatjuk, amíg lesül a víz róla. A palacsintákat külön megtöltjük az elkészített töltelékkel (kb egy evőkanállal) és szépen összehajtogatjuk. Lisztbe forgatjuk, aztán felvert tojásba és végül prézlibe, majd forró olajban megsütjük.
Hozzászólások