Töltött paprika
Töltött paprika
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • zsemlemorzsa - 180 gramm
  • petrezselyemzöld - 2 evőkanál
  • olívaolaj - 60 milliliter
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • olajbogyó - 60 gramm
  • parmezán - 60 gramm
  • zöld kaliforniai paprika - 12 darab
  • fodros kagylótészta - 1 csomag

Elkészítés:

  1. 1 pohár lobogó vízben keverjük el a Zöldségleves-kockát.
  2. A zsemlemorzsát öntsük le az alaplével, adjuk hozzá az olajbogyót, a parmezánt, a petrezselymet és a tésztát.
  3. Vágjuk le a paprikák tetejét és szedjük ki a magokat.
  4. Mindegyiket töltsük meg a töltelékkel és tegyük vissza a tetejét.
  5. Helyezzük a megtöltött paprikákat hőálló tálba, locsoljuk le olívaolajjal, majd tegyük 180 fokos sütőbe és süssük 25 percig.