Feltöltve:

Töltött palacsinta bundában

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 evőkanál
vöröshagyma2 darab
tojás1 darab
bors1 teáskanál
olaj1 liter
paradicsompüré1 teáskanál
liszt20 dekagramm
Delikát ételízesítő1 teáskanál
csipetnyi
darált hús20 dekagramm
étolaj dl
szénsavas ásványvíz1 liter
gulyáskrém1 teáskanál

Töltött palacsinta bundában recept.

Elkészítés

1. lépés

A hagymát feldaraboljuk, majd olajon pici sóval fedő alatt megpároljuk.

2. lépés

A palacsintatészta hozzávalóiból elkészítjük kézi habverő segítségével a csomómentes palacsintatésztát.

3. lépés

Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a fűszereket, paradicsompürét,jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a darált húst is. A hússal is jól összekeverjük és víz hozzáadása nélkül, lassú tűzön fedő alatt főzzük.

4. lépés

Kisütjük a palacsintákat.

5. lépés

Amikor puha a hús, levesszük a fedőt és teljesen elfőzzük a hús levét, "zsírjára" sütjük. Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a tejfölt, majd jól elkeverjük.

6. lépés

Töltött palacsinta bundában elkészítés 6. lépés képe

Elkezdjük megtölteni a palacsintákat. A palacsinta közepébe teszünk 1-2 evőkanál húsos tölteléket, majd szépen felhajtjuk az oldalait.

7. lépés

Töltött palacsinta bundában elkészítés 7. lépés képe

A megtöltött palacsintákat egy tányérra rakjuk.

8. lépés

Hagyományos módon bepanírozzuk, (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és forró olajban aranysárgára sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 4
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 4
Megnézem

timer 180"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem