Feltöltve:

Töltött padlizsán

timer 60
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom4 mag
vöröshagyma1 darab
sertéshús25 dekagramm
padlizsán2 darab

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, majd a húsát kikaparjuk úgy, hogy kb. fél centis réteg maradjon meg. A padlizsán húsát ledaráljuk, vagy botmixerrel pépesítjük. A paradicsomokat meghámozzuk, forró vízbe mártjuk egy pillanatra és azt is pépesítjük. A hagymákat felkockázzuk.

2. lépés

A padlizsán héját olajban átsütjük, majd félretesszük. A hagymát kevés olajon megpirítjuk, rádobjuk a húst, fűszerezzük és azt is lepirítjuk. Ha már puha a hús, akkor hozzáadjuk a padlizsán húsát, a paradicsomot és a fokhagymát.

3. lépés

Pár perc múlva lezárjuk, megtöltjük a raguval a padlizsánokat, tepsibe rakjuk és forró sütőben szép pirosra sütjük. Pirítóssal kínáljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem