Töltött omlett
Töltött omlett
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 1 darab
  • tojás - 8 darab
  • bors - 1 teáskanál
  • olaj - dl
  • tej - dl
  • sajt - 15 dekagramm
  • liszt - 1 evőkanál
  • szalonna - 10 dekagramm
  • Delikát ételízesítő - 1 evőkanál
  • paprika - 1 darab
  • só - 1 teáskanál
  • sonka - 10 dekagramm
  • debreceni - 2 darab

Elkészítés:

  1. A Ramát egy edénybe rakjuk, azon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és rátesszük az apróra vágott többi hozzávalót(sonka, szalonna, debreceni, paprika). Ha kész, 2 tojást ütünk bele, hogy összefogja az egész tölteléket.
  2. Egy másik edénybe beleöntjük az olajat és amikor meleg, akkor beleöntjük a a sóval, liszttel és a tejjel felvert tojásokat. Sülés közben fakanállal emelgetjük az omlettet, hogy a tetején lévő folyó tojás is megsüljön. Amikor az egyik fele pirosra sült, akkor a közepére rárakjuk a ragut és a tojás mindkét oldalát ráhajtjuk a ragura. Lecsúsztatjuk egy tányérra és reszelt sajttal megszórjuk.