Töltött marhatekercs
Töltött marhatekercs
  • timer100 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fokhagyma gerezd - 2 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 2 darab
  • csemege uborka - 8 darab
  • hagyma - 4 darab
  • marha rostélyos - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a húst, szeleteljük fel és verjük ki vékonyra.
  2. Vágd az uborkákat negyedekbe, a hagymát szeletekre. Minden hússzeletre helyezzünk egy negyed uborkát és két szelet hagymát, majd tekerjük fel.
  3. A héjában zúzzuk össze a fokhagymát, dobjuk a hideg olajba. Vegyük ki a fokhagymát, amikor az olaj felforrósodott. Ezután szorosan helyezd az olajra egymás mellé a tekercseket és minden oldalukat pirítsuk meg.
  4. Dobjuk bele a Knorr Marhahúsleves kockát, és engedjük fel kevés vízzel, pároljuk kb. másfél órát (míg a hús megpuhul), ha szükséges pótoljuk a vizet. Főtt krumplival és paradicsommal tálald.