oregánó | 1 teáskanál |
---|---|
petrezselyemzöld | 1 csokor |
olaj | 8 evőkanál |
sajt | 10 dekagramm |
gomba | 10 darab |
zsemle | 1 darab |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
sertés hús | 20 dekagramm |
Töltött gombafejek a Főételek kategóriában
A gombafejekbe fél-fél kanál olajat öntünk úgy hogy előtte a szárait kitörtük, megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket. A többi olajon megpirítjuk a húst (fedő alatt kevergetve).
Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oreganót. Ha levét elfőtte hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alapot és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot.
Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között. Forró sütőben kb. 20 percig sütjük.