Töltött gomba
Töltött gomba
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • sajt - 1 darab
  • gomba - 10 darab
  • bacon - 2 szelet

Elkészítés:

  1. Megmossuk a gombákat és eltávolítjuk a szárait. Ha szép egészséges és friss gombát sikerül vásárolni, nem fontos megpucolni. A gombákat behelyezzük abba a tálba, amiben sütni fogjuk. Lehet szorosan, mert eléggé össze fog sülni.
  2. Minden gomba aljára teszünk egy pici margarint, elosztjuk az összevágott hagymát is a gombákba, aztán sózzuk, fűszerezzük.
  3. Végül ráhelyezünk egy darabka sajtot, lehetőleg ne lógjon le, ezért inkább vastagabb darabot és fél szeletet, mert ez nem folyik le és így nem ég meg.
  4. A legtetejére a baconból egy darabot teszünk, ami szépen befedi. Előmelegített sütőben gyorsan megsül és nagyon finom.