Feltöltve:

Töltött dagadó burgonyapürével

timer 100
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 dekagramm
víz4 dl
tej3 dl
0.5 teáskanál
nyers tojás2 darab
Knorr Burgonyapüré1 csomag
zsömle3 darab
sertés dagadó1 kilogramm

Töltött dagadó burgonyapürével a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A dagadót felszúrjuk (vagy a hentessel felszúratjuk) alaposan befűszerezünk kívül-belül a KNORR sertéssült fűszerkeverékkel.

2. lépés

Az előzőleg tejbe áztatott zsemlét kinyomkodjuk és összedolgozzuk a tojásokkal. A tölteléket ízesítjük KNORR Delikáttal.

3. lépés

Az így kapott masszát a a dagadóba töltjük, azt hústűvel összetűzzük..

4. lépés

Tepsibe vagy jénaiba tesszük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával lefedjük. Forró sütőben 80 percig alatt 170°C-on készre sütjük, a fóliát levéve még 10 percig pirítjuk..

5. lépés

Pihentetjük 10 percig, közben az előírás szerint elkészítjük a KNORR burgonyapürét és együtt tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem