Töltött csirkemell köröm krumplival és sült sárgarépával a Főételek kategóriában
A csirke mell darabokat óvatosan felvágjuk és kis üreget képezünk a belsejében.
A kacsazsíron elősütjük a csirkemell szeleteket és félre tesszük.
A vissza maradt zsírba tesszük a felkarikázott sárgarépát és pár percig pirítjukés egy kevés vízzel felöntve 3-4 percig pároljuk.
Hozzátesszük a csirkemájat és pár perc alatt elősütjük. Ízlés szerint ízesítjük.
A sárgarépával és a májjal megtöltjük a csirke melleket.
A csirkemelleket tepsibe tesszük, megszórjuk szárnyas fűszervarázzsal, és kb.30 percig sütjük 160 C fokon a kimaradt sárgarépával együtt.
Közben a burgonyát héjában megfőzzük és félbe vágjuk őket vízszintesen. Minden fél burgonyát körömszerűen bevagdosunk és étolajjal kikent tepsiben előmelegített sütőben 180 C fokon 10 percig megpirítjuk