Feltöltve:

Töltött csirkecomb vegyes körettel

timer 105
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz15 dekagramm
vöröshagyma1 darab
tojás1 darab
fokhagymagerezd3 darab
burgonya25 dekagramm
sertéshús10 dekagramm
rizs25 dekagramm
brokkoli25 dekagramm
csirkecomb6 darab
zsemle1 darab

Töltött csirkecomb vegyes körettel a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A konyhakészre előállított csirkecomboknak a bőrét fakanál nyelével óvatosan elválasztjuk a húsától. Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk, ha kissé kihűlt, összekeverjük a darált sertéshússal, egy tejbe áztatott zsemlével, 1 tojással, sóval, borssal, egy gerezd reszelt fokhagymával, paprikakrémmel és gulyáskrémmel, majd jól összedolgozzuk a tölteléket. A csirke bőre alá tömjük, majd kívülről egy kevés sót szórunk rá. Tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá és a sütőben megpároljuk, majd pirosra sütjük, gyakran locsolgatva.Kb. 170celsius fokon süssük, 90 percig

2. lépés

Közben a rizst forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A burgonyát és a brokkolit forró, sós vízben megfőzzük. Egy lábasban a Rama margarint megolvasztjuk, belerakjuk a zúzott fokhagymát és a kakukkfüvet, majd a puha zöldségekkel összekeverjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem