Töltött csirkecomb vegyes körettel a Főételek kategóriában
A konyhakészre előállított csirkecomboknak a bőrét fakanál nyelével óvatosan elválasztjuk a húsától. Elkészítjük a tölteléket: az apróra vágott hagymát olajban megpároljuk, ha kissé kihűlt, összekeverjük a darált sertéshússal, egy tejbe áztatott zsemlével, 1 tojással, sóval, borssal, egy gerezd reszelt fokhagymával, paprikakrémmel és gulyáskrémmel, majd jól összedolgozzuk a tölteléket. A csirke bőre alá tömjük, majd kívülről egy kevés sót szórunk rá. Tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá és a sütőben megpároljuk, majd pirosra sütjük, gyakran locsolgatva.Kb. 170celsius fokon süssük, 90 percig
Közben a rizst forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A burgonyát és a brokkolit forró, sós vízben megfőzzük. Egy lábasban a Rama margarint megolvasztjuk, belerakjuk a zúzott fokhagymát és a kakukkfüvet, majd a puha zöldségekkel összekeverjük.