Töltött csirkecomb a Főételek kategóriában
Hosszában felvágva, csontozzuk ki a bőrös csirkecombokat. Az olajban keverjük el a Knorr fűszerkeveréket és tegyük bele a kicsontozott combokat, keverjük jól át hogy mindenhol érje a pác.
Kockázzuk fel a paprikát és ízlés szerint a chilit is, vágjuk apróra a petrezselymet.
Adjuk a darált húshoz a Rafinériát, a darabolt paprikákat és petrezselymet és alaposan keverjük össze.
Töltsük meg a töltelékkel a csirke combokat, majd végeit erősen kötözzük össze cérnával.
Tegyük hőálló tálba, öntsünk alá 1 dl vizet, fedjük le alufóliával és süsük kb. egy órát 190 fokos sütőben. majd pirítsuk ízlés szerint további 15 percig. Tálaljuk rizzsel, petrezselymes burgonyával, sült zöldségekkel.