Töltött csirke
Töltött csirke
  • timer110 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 3 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • darálthús - 20 dekagramm
  • szikkadt zsemle - 1 darab
  • majoránna - 1 teáskanál
  • tojás - 2 darab
  • csirke - 1 darab
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Sült csirke fűszerkeverékkel.
  2. A hagymát és a sárgarépát pucoljuk meg. Vágjuk apróra a hagymát és reszeljük le a sárgarépát. A darált húst keverjük össze a kinyomott, vízbe áztatott zsemlével, a tojásokkal, az apróra vágott hagymával és reszelt sárgarépával.
  3. Adjuk hozzá a kevés vízzel elkevert Magyaros fűszerkeveréket. Az egészet alaposan keverjük át.
  4. A kész masszával töltsük meg a csirkét és fogjuk össze fogpiszkálók, vagy hústűk segítségével.
  5. Az így előkészített csirkét süssük 1,5 órán át 180 fokon.