Tojással töltött fasírt medvehagymás krumplipürével recept.
A fasírtot a szokásos módon elkészítjük.Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és 4 kanál olajon megdinszteljük.Kenyeret vízbe áztatjuk ,kifacsarjuk és a hagymával együtt a darált húshoz adjuk.Sózzuk,borsozzuk megszórjuk 1 csapott vőkanál őrölt pirospaprikával és liszttel.
A megpucolt főtt tojásokat beburkoljuk a fasírt alappal és süni formát alakítunk ki belőle.
Egész bors lesznek a szemeik és az orruk.
A száraz spagettit eldaraboljuk és beleszurkáljuk a fasírtba (ezek lesznek a süni tüskéi).
Kiolajozott tepsibe tesszük őket és pirulásig sütjük 180 fokon 30 percig.
Közben a krumplit megpucoljuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A medvehagymát felaprítjuk, a tejföllel együtt a krumplihoz keverjük és jól összedolgozzuk.