Feltöltve:

Tojásos spárga vajszószban

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 evőkanál
tojás4 darab
Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka2 darab
spárga80 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk fel.

  2. 2. lépés

    Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a megkeményedett végeket és zöldség tisztítóval vékonyan hámozzuk meg.
    Kössük össze cérnával adagonként és főzzük meg az alaplében, míg teljesen meg nem puhulnak.

  3. 3. lépés

    Közben főzzük keményre a tojásokat, hűtsük le, tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra.

  4. 4. lépés

    Vegyük ki a spárgákat az alapléből, csepegtessük le. Rakjuk tányérra , szórjuk meg sóval és frissen őrölt borssal, majd tegyük rá az aprított tojást.

  5. 5. lépés

    Olvasszuk fel a margarint, párologtassul el belőle a vizet és öntsük a spárgára.
    Megszórhatjuk reszelt sajttal vagy zsemlemorzsával, majd süthetjük pár percig forró sütőben.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2