Tojásos krém
Tojásos krém
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 10 gramm
  • tejföl - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 1 darab
  • tojás - 1 darab
  • só - 1 teáskanál
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • csirkemájkrém konzerv - 5 dekagramm

Elkészítés:

  1. A tojást megfőzzük, kissé lehűtjük, és a héjától megpucoljuk. A hagyma héját lehámozzuk, a hagymát felaprítjuk, a májkonzervet felnyitjuk.
  2. A tojást villával összetörjük és hozzáadjuk a mustárt, a margarint, a sót, a frissen őrölt borsot, az apróra vágott hagymát, a májkrémet, a tejfölt, a kaprot és alaposan összekeverjük.