Feltöltve:

Tojásmentes gesztenyetorta

timer 60
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A töltelékhez

tej1 kevés
rum1 kevés
csomag babapiskóta1 nagy

A tetejére

habtejszín (cukrozott)4 dl

A krémhez

főznivaló vaníliás pudingpor3 csomag
tej9 dl
Rama margarin25 dekagramm
porcukor25 dekagramm

Az alaphoz

gesztenyemassza50 dekagramm
darált keksz20 dekagramm
Rama margarin15 dekagramm
porcukor20 dekagramm
rum1 dl

Elkészítés

1. lépés

Az alaphoz a hozzávalókat robotgépben összekeverem, majd egy nagy tortaformába nyomkodom kb. 2 cm-es vastagságban. Hűtőbe teszem, amíg a pudingos réteg elkészül.

2. lépés

A pudingból és a tejből hagyományosan pudingot főzök, majd kevergetés mellett kihűtöm. A margarint és a cukrot habosra keverem és összedolgozom a kihűlt pudinggal.

3. lépés

A gesztenyés alap tetejére simítom a pudingos krém felét, a babapiskótát rumost tejbe mártom (nem áztatjuk el!) és jó szorosan a pudingkrém tetejére rakom, majd a maradék pudingot a babapiskótás réteg tetejére simítom.

4. lépés

A habtejszínt a cukorral keményre felverem, és már csak annyi dolgom maradt, hogy szépen rásimítom a pudingkrémre.

5. lépés

Minimum egy éjszakára a hűtőbe teszem.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 105"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem