Feltöltve:

Thai csípős-savanyú pác

timer 4
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

800g húshoz

Globus Mustár1 evőkanál
korianderzöld1 csokor
lime leve2 darab
csirke alaplé2 dl
olaj50 milliliter
szezámolaj1 evőkanál
halszósz (elhagyható)1 teáskanál
szárított shitake gomba5 gramm
chilipaprika1 darab
gyömbér (3cm)1 darab

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk a gyömbért szeletekre, a shiitake gombát negyedekbe. A chilit magozzuk ki, majd vágjuk csíkokra. Öntsük fel az alaplével és lassú tűzön forraljuk be felére.

2. lépés

A korianderleveleket vágjuk durvára.

3. lépés

Keverjük össze a mustárt az olajokkal, adjuk hozzá a koriander levelet, a fűszeres alaplevet.

4. lépés

Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2-3 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

5. lépés

Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem