Thai csípős-savanyú pác

timer 4
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

800g húshoz

Globus Mustár1 evőkanál
korianderzöld1 csokor
lime leve2 darab
csirke alaplé2 dl
olaj50 milliliter
szezámolaj1 evőkanál
halszósz (elhagyható)1 teáskanál
szárított shitake gomba5 gramm
chilipaprika1 darab
gyömbér (3cm)1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk a gyömbért szeletekre, a shiitake gombát negyedekbe. A chilit magozzuk ki, majd vágjuk csíkokra. Öntsük fel az alaplével és lassú tűzön forraljuk be felére.

  2. 2. lépés

    A korianderleveleket vágjuk durvára.

  3. 3. lépés

    Keverjük össze a mustárt az olajokkal, adjuk hozzá a koriander levelet, a fűszeres alaplevet.

  4. 4. lépés

    Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2-3 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  5. 5. lépés

    Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.

További receptek a termékkel

Knorr Sült csirke Fűszerkeverék

Megnézem

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Almáspite sajttorta

timer 240"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sörös perec - laktózmentes recept

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0

Chili con carne nyári zöldségekkel

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Egyszerű chili con carne pizza

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Calzone bolognai raguval töltve

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gyors csirke curry

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pot au Feu (Francia zöldséges marha)

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0

Minestrone

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Házi kötözött sült sonka

timer 160"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gnocchi brokkolival és rákkal

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0