Feltöltve:

Thai csípős-savanyú pác

timer 4
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

800g húshoz

Globus Mustár1 evőkanál
korianderzöld1 csokor
lime leve2 darab
csirke alaplé2 dl
olaj50 milliliter
szezámolaj1 evőkanál
halszósz (elhagyható)1 teáskanál
szárított shitake gomba5 gramm
chilipaprika1 darab
gyömbér (3cm)1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk a gyömbért szeletekre, a shiitake gombát negyedekbe. A chilit magozzuk ki, majd vágjuk csíkokra. Öntsük fel az alaplével és lassú tűzön forraljuk be felére.

  2. 2. lépés

    A korianderleveleket vágjuk durvára.

  3. 3. lépés

    Keverjük össze a mustárt az olajokkal, adjuk hozzá a koriander levelet, a fűszeres alaplevet.

  4. 4. lépés

    Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2-3 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  5. 5. lépés

    Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Meggyes ujjlenyomat süti

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld teás bögrés sütemény

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokis bögrés sütemény

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 2

Grillezett karaj görög pácban

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Grillezett lazac zöldségekkel

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lime-korianderes csirkemell

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0

Mustáros-rukkolás húsgolyók

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0

Fehérboros-kakukkfüves karaj

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

BBQ oldalas

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0

Mexikói barbacoa marharagu

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0