Tészta hátszínnel, kucsmagombával és spenóttal a Főételek kategóriában
A spenótot olvasszuk ki. Tegyünk föl egy nagy fazék vizet megsózva a tésztának. Ha forr, főzzük meg a tésztát a tasakon leírtak szerint.
. A kucsmagombát nagyon alaposan mossuk meg, majd vágjuk hosszában félbe. A marhahúst csíkozzuk fel.
Egy serpenyőben kevés olíva olajon pirítsuk meg a jól lecsöpögtetett kucsmagombát. Sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, ha kész.
Ugyanebben a serpenyőben egy kevés olíva olaj hozzáadásával pirítsuk meg a hátszíncsíkokat pár perc alatt. Adjuk hozzá a pörkölt alapot és olvasszuk fel benne.
A pirítás végén adjuk hozzá a jól kicsavart spenótot és forgassuk át egy perc alatt. (Ha szükséges, adjunk hozzá egy kevés olíva olajat még.) Reszeljünk rá 3 gerezd fokhagymát és keverjük jól el benne.Majd adjuk hozzá a megpirult kucsmagombát is.
Amikor megfőtt a tészta, keverjük össze a hússal, gombával és spenóttal. Tálaljuk reszelt parmezánnal.