tojássárgája | 2 darab |
---|---|
Rama Vajas Íz | 10 dekagramm |
olaj | 1 evőkanál |
liszt | 50 dekagramm |
trappista sajt | 10 dekagramm |
gépsonka | 20 dekagramm |
Globus Ketchup | 2 dl |
apró kockára vágott füstölt szalonna | 5 dekagramm |
langyos víz | 2 dl |
élesztő | 2 dekagramm |
asztali só | 1 teáskanál |
friss zöldségek | 80 dekagramm |
Tepsis pizza a Főételek kategóriában
Az élesztőt elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval egy rétestészta állagú tésztát készítünk.
Meleg helyen, letakarva kelesztjük.
Miután megkelt, egy olajjal megkent 32x35 cm-es sütőtepsiben négyzet alakúra lapítjuk.
Megkenjük ketchuppal, majd először a felcsíkozott sonkát, a szalonnát tesszük rá, aztán a nagyobb és az egyre kisebb zöldségféléket.
Sóval, borssal és oreganóval meghintjük, majd a tetejét sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 220 °C-on 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.