Tepsis csülök görög módra a Főételek kategóriában
A csülök bőrét vagdossuk be egy éles késsel. A Knorr tasak nagyobbik felében található fűszerkeveréket keverjük el az olajban és kenjük be vele alaposan a csülök húsos részét. A bőrét dörzsöljük be jól durva sóval. Tegyük be a hűtőbe pár órára, hogy jól járják át a fűszerek.
A tasak kisebbik felében található dresszing alapot keverjük ki egy kis pohár tejföllel és tegyük a hűtőbe.
Helyezzük a csülköt bőrrel felfelé egy tepsibe, öntsünk alá egy kevéske bort és tegyük 15-20 percre nagyon forró, 220-240 fokos sütőbe. Majd vegyük le a hőfokot 160 fokra és időnként borral locsolgatva süssük kb. másfél órán keresztül.
Ekkor a meghámozott krumplit szeleteljük föl és tegyük a csülök mellé. Tehetünk mellé friss rozmaring és kakukkfű ágakat is. A krumplit sózzuk, borsozzuk. Tegyük vissza a sütőbe, és süssük további 20 percig együtt őket. Ezután emeljük a hőfokot 200 fokra és süssük készre az ételt további kb.15-20 perc alatt. Tálaláskor locsoljuk meg a tejfölös öntettel.