Rama Vajas Íz | 2 evőkanál |
---|---|
paradicsom | 3 darab |
sárgarépa | 3 darab |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 csomag |
vöröshagyma | 4 darab |
bors | 1 evőkanál |
olaj | 1 dl |
zöldbab | 20 dekagramm |
fokhagymagerezd | 6 darab |
burgonya | 50 dekagramm |
szalonna | 10 dekagramm |
Delikát ételízesítő | 2 teáskanál |
paprika | 3 darab |
cukkini | 1 darab |
csirkeszárny | 16 darab |
Knorr Petrezselymes Ízbomba | 1 darab |
Tepsis csirke sült zöldségekkel a Főételek kategóriában
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk és a fűszervarázzsal bedörzsöljük. A feldarabolt burgonyát, sárgarépát, zöldbabot sós vízben félig megfőzzük. Addig a többi zöldséget összedaraboljuk és 2 kanál Delikáttal megszórjuk. Egy tepsibe beleöntjük az olajat és beletesszük a leszűrt burgonyát, sárgarépát és a szalonnával összetekert zöldbabot. Rárakjuk a többi zöldséget, egy Knorr ízbombát rámorzsoljuk, a tetejére a csirkeszárnyakat helyezzük és apró Rama darabokat teszünk rá.
Alufóliával letakarjuk és 200 fokon 40 percig sütjük. Levesszük az alufóliát, majd grill fokozaton pirosra sütjük.