Tepsis bolognai penne
Tepsis bolognai penne
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • olívaolaj - 2 evőkanál
  • reszelt sajt - 5 dekagramm
  • penne tészta - 20 dekagramm
  • darált hús - 20 dekagramm
  • nyers tojás - 2 darab
  • 18 %-os tejföl - 1 darab

Elkészítés:

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük.
  2. Közben az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel, majd kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát
  4. Margarinnal kikent jénaiba simítjuk és felöntjük az előre összekevert tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel.
  5. 200 °C-os sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük