Hevítsünk egy serpenyőben olíva olajat. Majd a lecsöpögtetett tenger gyümölcseit pirítsuk át rajta. Tegyük félre.
Ezalatt egy lábosban forraljunk fel 250 ml vizet, és oldjuk fel benne a Knorr zöldségleves-kockát.
Forraljuk fel az alaplevet, Adjuk egyenként hozzá a tojássárgát, közben kevergessük a levet. Adjunk még hozzá egy kiskanál margarint és verjük fel egy habverővel, amíg a szósz be nem sűrűsödik.
Adjuk a szószhoz a tenger gyümölcseit, a tejszínt. Fűszerezzük borssal, citromlével, szerecsendióval és kakukkfűvel.
A maradék margarinnal kenjünk ki egy tűzálló tálat és tegyük bele az ételt. Helyezzük 180 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.Tálaljuk fokhagymás bagettel.
Olvasszuk ki a tenger gyümölcseit, majd csepegtessük le.