Feltöltve:

Tenger gyümölcsei rizottó zöldborsóval

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Classic1 evőkanál
parmezan starty2 evőkanál
rizottó rizs300 gramm
tenger gyümölcsei mix200 gramm
Knorr Házias Zöldség Levesalap1 darab
fagyasztott zöldborsó0.5 pohár
apróra vágott vöröshagyma1 darab
gerezd fokhagyma1 darab
fehérbor100 milliliter

Gazdagíthatjuk az ételt négyfelé vágott koktélparadicsommal.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát forró zsiradékon. Adjuk hozzá a tenger gyümölcseit és egy pár másodpercig pirítsuk őket össze.

  2. 2. lépés

    Öntsük hozzá a bort, majd főzzük el egy evőkanálnyira. Ezután adjuk hozzá a rizst, keverjük össze, végül öntsük föl fél liter vízzel. Hozzuk forrásba.

  3. 3. lépés

    Adjuk hozzá a Knorr-kockát, majd főzzük, míg a rizs fölveszi a lét. A főzés vége előtt adjuk hozzá a borsót és keverjük el benne.

  4. 4. lépés

    Vegyük le a tűzről, fedjük le és hagyjuk 10 percig állni. Majd keverjük hozzá a sajtot. Tálaljuk ropogós héjú fokhagymás bagettel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek