Tenger gyümölcsei egytálétel pirított kápia paprikával, zöldborsóval és rizzsel a Főételek kategóriában
Olvasszuk ki a tenger gyümölcseit (gyorsabban megy, ha egy szűrőbe tesszük, és hideg vízzel alaposan leöblítjük), és egy szűrőn jól csöpögtessük le.
Tegyük föl a rizst főni egy Knorr Tyúkhúsleves kockával, és annyi vízzel, hogy egy centire lepje el. Ha kész, tegyük félre felhasználásig
Sós vízben főzzük meg a zöldborsót is, majd azonnal hűtsük le jéghideg vízben.
A nagyobb cikkekre vágott hagymát, és a felkockázott kápia paprikát pirítsuk meg olíva olajon. Majd adjuk hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát is, és pirítsuk együtt még egy percig.
Adjuk hozzá a jól lecsöpögtetett tenger gyümölcsei keveréket, és pirítsuk együtt őket. Adjuk hozzá a Knorr Házias Pörkölt alapot, és kb. 6-8 percig pároljuk vele. Ne pároljuk túl, mert rágósak lesznek a darabok.
Ha már csak kevés szaft van alatta, akkor keverjük össze a rizzsel és a borsóval is. Pirítsuk jól át együtt őket.
A végén szórjuk meg jó bőven frissen aprított petrezselyem zölddel.
Az étel nagyon hasonlít a paellára, de sokkal egyszerűbb technológiával és eszközökkel elkészíthető.