Tele hasú elefánt recept.
Egy tálba beletesszük a lisztet és a többi hozzávalót is. Az élesztőt a tejben a cukorral felfuttatjuk. Azt is hozzáadjuk, majd bedagasztjuk. Letakarjuk, és a duplájára kelesztjük.
A tölteléket készítjük el legközelebb ,mert ennek picit hűlnie kell!
A hagymát az olajon megdinszteljük, majd a kockákra vágott párizsit, az ugyancsak kockára vágott paradicsomot hozzákeverjük,és kb 1 percig sütjük.
Közben megfőzünk 3 db tojást (forrásban lévő sós vízben újraforrástól számítva 10 percig)
és ezt is hozzákockázzuk. Belekeverjük a kukoricát is,és félretesszük hűlni!
A duplájára kelesztett tésztát nagyjából fél centi vastag téglalappá nyújtjuk, a nem egyenes oldalakat levágjuk. Ezekbõl a levágott részekbõl lesz végül a farka,a füle , lába, szeme.
A téglalap közepére halmozzuk a tölteléket megszórjuk sajttal, majd a tésztát minden oldalról behajtogatjuk és jól lenyomkodjuk!