porcukor | 10 dekagramm |
olvasztott Rama | 5 dekagramm |
méz | 1 evőkanál |
tojás | 1 egész |
tojássárgája | 1 darab |
liszt | 23 csapott evőkanál |
szódabikarbóna | 1 teáskanál |
vaníliás pudingpor (főzős) | 3 csomag |
tej | 9 dl |
tojássárgája | 3 darab |
Ráma | 25 dekagramm |
porcukor | 20 dekagramm |
tejszínhab | 5 dl |
A tészta hozzávalóit kikeverjük, 2 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A 3 csomag vaníliás pudingport 9 dl tejben 3 tojássárgájával felfőzzük. A vajat és a porcukrot kikeverjük, és a kihűlt vaníliás krémhez keverjük.
Ezt a krémet rákenjük az első lapra. A krém tetejére a felvert tejszínhabot simítjuk, ennek a tetejére borítjuk a második lapot.
Tetejére porcukrot hintünk. Egy egész éjszakát hűtőszekrényben hűtjük. Isteni, próbáljátok ki.
Hozzászólások